Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor de piele, unghii, par si mucoase.
Consultatiile si tratamentele efectuate la noi acopera toata gama de afectiuni.

Puteti trata boli ca:
– urticarii
– eczeme
– colagenoze
– infectii virale, bacteriene, micotice
– vitiligo
– psoriazis
– acnee
– tumori
– boli cu transmitere sexuala ( sifilis, gonoree, uretrite, herpes genital, etc)

Aspectul pielii este extrem de important. Uneori problemele de piele se rasfrang si in alte aspecte ale vietii ,precum atitudinea in societate si intimitate.
O piele sanatoasa si curata, un ten luminos si proaspat, un aspect tanar si radiant vor face din tine o persoana increzatoare, agreabila, pozitiva si in final iti vor defini sanatatea.

Centrul nostru va pune la dispozitie, prin aparatele de top (utilitate medicala si cosmetica), personalul pregatit si o ambianta eleganta si calma, o mare varietate de tratamente faciale si corporale care vor face din dumneavoastra o persoana mai frumoasa, mai tanara si mai sanatoasa decat sunteti deja.

Tratamentele faciale au diferite tinte : hidratare, hranire, luminozitate, prospetime, anti-rid, anti acnee, indepartarea parului nedorit, stimularea productiei proprii se colagen si elastina, injectii cu botox si acid hialuronic, remodelarea conturului fetei ,tratamentul barbiei duble, a petelor, a cuperozei, etc.
Toate acestea se obtin cu ajutorul microdermabraziunei cu diamante, mezoterapiei fara ace, biocurentilor, ultrasunetelor, tratamentelor cu IPL, bioptron, endermoliftului cu LPG Cellu M6.

Tratamentele corporale vizeaza indepartarea parului nedorit, a celulitei, a depozitelor inestetice de grasime pentru un corp mai tonifiat, mai suplu si o piele mai neteda.

LPG CelluM6 va stimula productia de colagen si elastina pentru a remodela corpul dumneavoastra, vom folosi biocurentii si ultrasunetele pentru diferite tinte (drenaj limfatic, tonifiere,etc) va oferim impachetari cu parafango si ciocolata, gomaje, masaje de relaxare, terapeutice, anticelulitice, reflexoterapie, masaje cu bambus, pietre calde.

Gamele de produse folosite sunt Academie si Babor, iar aparatele folosite provin din Franta, Marea Britanie, USA si Germania.