...

Specialitati

❤ Specialitatile Noastre

MEDIC

Ion Iliena Simona – Medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice
Servicii diabet Pitesti

Abonament nutritie

3 si/sau 6 luni

Servicii diabet Pitesti

Ce gasiti la MEDICII
La specialitatea Diabet si boli de nutritie

1. Consultatie Diabet zaharat
2. Consultatie nutritie
Servicii diabet Pitesti
 

Diabetul zaharat este o problema majora de sanatate nu numai datorita evolutiei sale indelungate si a caracteristicilor bolii, cat si a cresterii numarului de oameni bolnavi.
Diabetul nu beneficiaza de un tratament de vindecare.

Exista solutii de control al bolii incepand cu prevenirea acesteia pana la intarzierea aparitiei complicatiilor.
Cu totii trebuie sa intelegem ca stresul, mancatul incorect, cresterea in greutate si lipsa miscarii sunt factori care predispun la aparitia bolii.
Aceasta specialitate medicala se ocupa de boli ca : diabetul zaharat tip I, II, dislipidemii (cresteri ale valorilor grasimilor in sange), hiperuricemii (cresterea nivelului de acid uric in sange), guta, obezitate la copil si adult, complicatii cronice ale diabetului (polineuropatii, arteriopatii, retinopatii, nefropatii, etc), hemocromatoza, porfirii, etc.De asemenea puteti primi sfaturi nutritionale pentru anumite afectiuni, tulburari de nutritie sau de comportament alimentar.

Daca aveti sete continua care necesita cantitati mari de apa, urinati des, aveti pofta de mancare crescuta si scadeti in greutate e necesar sa va determinati GLICEMIA si sa consultati un specialist.

❤ Programare

Programare Rapida